Hågaby – Kvarnbo Torsdag 9 november, 2017

FÖRKÖP BILJETT PÅ TICKSTER.SE

Med förköp går ni i förköpskön. Det går också att köpa biljett i entrén.
Handgjorda lyktor säljs också i entrén för 50 kr.

Torsdag 9 november är det åter igen dags för ett av höstens/vinterns vackraste evenemang i Uppsala – En vandring mellan ljus och mörker. Förra året uppskattades besökarantalet till över 3000 pers så missa inte denna unika kulturhändelse!

Entreávgiften är löjligt låga 30 kronor. Barn under 3 år går in gratis. Det går att förköpa och även betala i entré, betalning kan ske med kontanter, betalkort eller swish.

1200 marschaller placeras ut kring Kvarnbofallet, där det erbjuds en 2 km lång vandring med inslag av musik och andra spännande överraskningar. Även i år ber vi er att stänga av mobiltelefonerna under vandringen. För allas trevnad vill vi också be er att ha en låg samtalsvolym.

Fri parkering vid Bycentrum (följ parkeringsvakternas instruktioner, de bär gula reflexvästar)

Servering i Hågasalen/Kulturoasen i bycentrum är öppen mellan 16-21. Tre foodtrucks finns vid bycentrum. Det är också vid torget/bycentrum de gemensamma vandringarna startar. Vill man inte delta i de gemensamma vandringarna kan man med fördel gå direkt till någon av våra 2 entréer (Hällens gård eller Kvarnbo) och besöka Bycentrum efter vandringen.

På scenen står unga artister från tävlingen IMAGINE och kvällen blir en kick-off för IMAGINE UPPLAND 2018. Även föreningen (H)JÄRNKOLL – psykiska olikheter – lika rättigheter finns på plats med bokbord och utställning.

TING & KAKA finns på plats i bycentrum med försäljning av sina produkter.

SESAM nätverket finns också på plats i Bycentrum.

Program:
16.00 Kulturoasens servering öppnar
16.30 Första gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
17.15-17.50 Livemusik (Imagine)
18.00 Andra gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
18.15 – 18.50 Livemusik (Imagine)
19.00 Eldshow på Torget (Uppsala Waldorfskola)
19.30 Tredje gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
19.30-20.00 Livemusik (Imagine)
20.15 Eldshow på Torget (Uppsala Waldorfskola)

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Musik i Uppland och Uppsalahem. Lyktvandringen, Tantens Gröna Skafferi & Garderob, (H)järnkoll och Audeo AB.

karta-bw