Hågaby – Kvarnbo Torsdag 9 november, 2017

Torsdag 9 november är det åter igen dags för ett av höstens/vinterns vackraste evenemang i Uppsala – En vandring mellan ljus och mörker. Förra året uppskattades besökarantalet till över 3000 pers så missa inte denna unika kulturhändelse!

OBS! Pga den explosionsartade utvecklingen på detta event har vi sedan 2016 beslutat att ta en låg entréavgift. I första hand för att kunna anställa vakter, sjukvårdspersonal och annan personal som kan ansvara för kvalitet och säkerhet. Entreávgiften är löjligt låga 30 kronor. Barn under 3 år går in gratis. Det går att förköpa via tickster.com (där man kan välja mellan att köpa enstaka biljetter eller gruppbiljetter) och även betala i entré, betalning kan ske med kontanter, betalkort eller swish.

1200 marschaller placeras ut kring Kvarnbofallet, där det erbjuds en 2 km lång vandring med inslag av musik och andra spännande överraskningar. Även i år ber vi er att stänga av mobiltelefonerna under vandringen. För allas trevnad vill vi också be er att ha en låg samtalsvolym.

Fri parkering vid Bycentrum (följ parkeringsvakternas instruktioner, de bär gula reflexvästar)

Servering i Hågasalen/Kulturoasen i bycentrum är öppen mellan 16-21. Två foodtrucks finns vid bycentrum.

Servering i Hågasalen/Kulturoasen i bycentrum är öppen mellan 16-21. På scenen står unga artister från tävlingen IMAGINE och kvällen blir en kick-off för IMAGINE UPPLAND 2018. Även föreningen (H)JÄRNKOLL – psykiska olikheter – lika rättigheter finns på plats med bokbord och utställning.

Program:

16.00 Kulturoasens servering öppnar
16.30 Första gemensamma vandringen
17.15-17.50 Livemusik (Imagine)
18.00 Andra gemensamma vandringen
18.15 – 18.50 Livemusik (Imagine)
19.00 Eldshow på Torget (Uppsala Waldorfskola)
19.30 Tredje gemensamma vandringen
19.30-20.00 Livemusik (Imagine)

Lyktvandringen arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Musik i Uppland och Uppsalahem. Medarrangörer är Tantens Gröna Skafferi & Garderob, (H)järnkoll och Audeo AB.

Biljetter

FÖRKÖP
Förköp av biljetter görs på Tickster.com. Det går att köpa gruppbiljett om ni är en familj. Vi rekommenderar förköp för dig som vill att det ska gå extra smidigt i entrén.

I ENTRÉN
Det går även att betala i entrén när ni kommer (kontant, betalkort eller swish).