Inställt! Vi känner egentligen ingen panik och vi når ju inte heller den satta gränsen på 500 pers. Men det känns ändå olustigt att samla hundratals människor i en och samma lokal. Därför har vi bestämt att vi ställer in Kulturoasens kommande aktiviter. Förhoppningsvis är vi igång igen efter dessa datum. Butiken Tantens Gröna Skafferi kommer att ha öppet som vanligt alla dagar.

Fyra killar från Liverpool som förändrade världen!

Under sextiotalet slog de igenom ”Big Time” i världen. Vilken tur! Annars hade BeatUs inte fått möjlighet att idag spela dessa fantastiska låtar som gjorde The Beatles till världens mest kända grupp genom tiderna!

Sedan många år har BeatUs utgjort stommen av kompmusiker i Robert Wells scenproduktioner både i Sverige och i världen. Ett 90-tal svenska och internationella stjärnor har hittills passerat den scenen. Ibland, när dessa eminenta musiker tar ledigt, byter de skepnad och förpassar sig tillbaka till det första mötet mellan John Lennon och Paul McCartney. Med anekdoter, spelglädje, välklingande stämsång, ett ohämmat ös och musikalisk ekvilibrism tar BeatUs oss med på en hyllning av ett av de absolut mest spelade och uppskattade banden genom tiderna – The Beatles.
Sättning som sig bör med bas, två gitarrer och trummor.
Alla sjunger förstås!

BeatUs är

Michael Nilsson gitarr o sång,
Lars Risberg bas o sång,
Lars Wikström gitarr o sång samt
Roine Johansson trummor o sång.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr.