Elvis i Parken

Hej Elvisfan

Regnet det bara öser ner och vi blir tvungna att flytta kvällens Elvis i Parken. Vi flyttar evenemanget till tisdag 24 augusti (kl 17.00 och kl 19.00).  Visserligen har vi stora tält som skydd men eftersom regnet ska bli ganska omfattande så blir det en del risk med el och ström samt att ljudet från smattrande tälttak kommer störa för mycket.

OBS! Eftersom vi har kommit in en bit i augusti med mörker och mindre värme så är det nya klockslag på det nya datumen. Här nedan listar vi viktig information till alla er som redan bokat platsbiljett eller matbiljett.

1. Ni som har biljett för 17 augusti kl 18.00 kan använda exakt samma biljett för tisdag 24 augusti, fast då kl 17.00. Om inte den tiden passar så kan ni meddela oss att ni hellre vill gå 19.00. Detta gör ni genom att maila jimmybergwall@gmail.com. Om ingen av tiderna passar kan ni som har bokat matbiljett ordna med återköp via Tickster. Platsbiljetten var ju noll kr och återköp på bokningsavgifter görs tyvärr inte.

2. Ni som har biljett för 17 augusti kl 20.00 kan använda exakt samma biljett för tisdag 24 augusti, fast då kl 19.00. Om inte den tiden passar så kan ni meddela oss att ni hellre vill gå 17.00. Detta gör ni genom att maila jimmybergwall@gmail.com.

Om ingen av tiderna passar kan ni som har bokat matbiljett ordna med återköp via Tickster. Platsbiljetten var ju noll kr och återköp på bokningsavgifter görs tyvärr inte. Observera alltså de nya klockslagen! Insläpp sker 45 minuter innan konsertstart. Tråkigt att det blev så här galet men vädrets makter rår ingen över och är det så att ni inte kan komma på det nya datumet så kommer det fler tillfällen för Elvis framöver.
Rock on!

Vi passar också på att tipsa om att Kulturoasen drar igång igen 5 september. Se http://www.kulturoasen.se

Foto: ROGER SCHWALBE