Festvåning

Kulturoasen är en av Uppsalas finaste musik/kulturställen och är utmärkta lokaler för fester, middagar, disputationer, dans, bröllop, barnkalas etc. Salarna som ligger mitt i Håga Bycentrum kan hyras av företag, föreningar eller privatpersoner. Lokalerna ligger på markplan, avskild från andra hyresgäster och är mycket handikappvänliga.

Kapacitet

Det finns plats för 10-300 sittande gäster beroende på hur lokalerna disponeras. I den stora salen finns det plats för upp till 170 gäster. För mindre sällskap kan lokalerna skärmas av. De flesta fester här har haft 50-150 gäster. Intill stora salen finns en mindre sal, med två ingångar mellan. Det har hänt att vi har haft uthyrningar då båda lokalerna använts och då med upp till 300 gäster.

Vad finns i lokalerna?

I grundhyran ingår följande:

1 personal som tar hand disk
1 personal som tar hand om städ
Garderob
Utomhusaltan
Pentry med kyl, diskbänk, kaffebryggare, värmeplattor, mikrovågsugn
Bord
Stolar
Tallrikar, bestick, glas
Champagneglas, vinglas, avecglas
Stor bardisk
Scen
Scenljus
Discoljus
Ljudutrustning för DJ
Projektor och duk
Kyldisk
5 toaletter (varav en handikappanpassad)
Lekhörna för barn

Vad kostar det?

Vad det kostar beror på hur stor fest det är och hur mycket ni vill att vi hjälper till med. Prisnivån är 6.000kr – 10.000kr inklusive personal. Kontakta oss och berätta vad du vill göra så räknar vi fram ett pris till dig. 0700-54 48 34.

Catering

Festoasen har inget fullt utrustat kök och därför går det inte att laga maten själv. Dock går det bra att ta med mat eller använda catering. Vi samarbetar med flera cateringföretag och kan erbjuda catering med hög kvalitet. Det mesta har en ekologisk profil och/eller är närodlat. All mat kan anpassas och göras laktos-, gluten- och nötfria. Mer info om catering och priser finns här.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.