Efter succén med Hungriga Hjärtan – Springsteen på vårt sätt är gruppen My Quiet Companion nu tillbaka. Denna gång med en ny musikshow om decenniet som drev oss till vansinne och som vi både älskade och hatade.

Vad gjorde 80-talet med oss? Hur blev vi som vi blev? Hur klarade vi oss genom yuppie-eran och pastellfärgsöverdosen helskinnade? Välkommen till en föreställning om att vilja rocka när syntarna tog över radiovågorna. Om att vara ful och fel i en tid när allt handlade om yttre skönhet. Om årtiondet då oskulden försvann.

Musikshowen är fylld med filosofiska funderingar kring historien, nuet och framtiden. Kända och okända 80-talsklassiker (bla Bowie, Madonna, Paul Simon, Cindy Lauper och Whitney Houston) i helt ny skrud blandas med egna låtar, personliga betraktelser och en stor dos humor. Allt inbakat i My Quiet Companions särpräglade sound: med tre gitarrer, mandolin, dobro, stompboard och stämsång skapar de närvaro och sväng där du kan luta dig tillbaka och lyssna till sångernas berättelser.

Sagt om Hungriga Hjärtan – Springsteen på vårt sätt:
“Ljuvligt. Lugnt. Personligt och oerhört musikaliskt!”
Staffan Aspegren, SPIRA i Jönköping

“Hej! Tack för igår! Vilken bra spelning, ni är verkligen skickliga! Välkomna tillbaka när ni kommer på nåt lika briljant!” Jonas Hellberg, Vallens Soppteater i Kalmar

”Det här är ruggigt bra… De tre är starka sångare och gitarristen Henrik Cederblom en mästare på snygga och sparsmakade inpass. The River ger mig tårar i ögonen.” Hallandsposten

My Quiet Companion är:
Henrik Cederblom: gitarrer, dobro, lap steel, banjo, mandolin, sång
Sofia Ekberg: sång, gitarrer, elbas
Patrick Rydman: sång, gitarr, elbas, percussion

www.myquietcompanion.com
www.facebook.com/myquietcompanion

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr.