Silvio möter Cornelis

Vi är glada att få presentera ett program i musikaliskt ”Latinoland” där kubanen Silvio Rodriguez möter våran egen Cornelis Vreeswijk. Deras sånger passar fint ihop – känns besläktade med såväl socialt patos och sinnlighet som den musikaliska traditionen. Cornelis lät sig gärna inspireras av musik från t.ex. Argentina, Brasilien och Chile i både tolkningar och egna alster. Med Erik´s dynamiska flamencogitarr och Kettil´s lyhörda och rytmiska pianospel kommer Ann Kristin´s uttrycksfulla stämma till sin rätt.

Det blir: Vackert – Vilt och Vilsamt.

Ann Kristin Hedmark – Sång
Erik Steen – Gitarr
Kettil Medelius – Piano

”Samspelet mellan de tre aktörerna på podiet var av sällan skådat slag. Jag har knappast aldrig hört något så tight och samstämmigt – pianot och gitarren var så synkade som det bara gick! Och till dessa båda virtuoser sällade sig en sångerska med stora röstresurser som hon utnyttjade både känslosamt och dynamiskt och lyfte sångerna med stor inlevelse till det där lilla extra.”
Säffle-Tidningen 4/2 2020

 

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr