Hågaby – Kvarnbo Lördag 23 november, 2019

OBS! NYTT DATUM!
På grund av de senaste dagarnas väderprognos har vi på Kulturhjältarna beslutat oss för att flytta på Lyktvandringen till Lördag 23 november (gamla datumet var 9 nov). Evenemangets natur och omfattning omöjliggörs av alltför mycket regn och även om vädret kan ändra sig i sista stund så vågar vi inte ta risken. Det handlar om personalens och besökarnas säkerhet.

Har ni redan köpt biljetter så gäller de på det nya datumet. kan ni inte gå på det nya datumen och vill göra ett återköp av biljetterna görs det via Ticksters kundservice: tickster.com eller tel 0771-47 70 70. Med vänlig hälsning / Kulturhjältarna

FÖRKÖP BILJETTER PÅ TICKSTER.SE

Med förköp går ni i förköpskön. Det går också att köpa biljett i entrén.
Handgjorda lyktor säljs också i entrén för 50 kr.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2357757014540591/

Lördag 9 november är det åter igen dags för ett av höstens/vinterns vackraste evenemang i Uppsala – En vandring mellan ljus och mörker. Förra året uppskattades besökarantalet till över 3000 pers så missa inte denna unika kulturhändelse!

Entreávgiften är löjligt låga 50 kronor. Barn under 3 år går in gratis. Det går att förköpa och även betala i entré, betalning kan ske med kontanter, betalkort eller swish.

Över tusen marschaller placeras ut kring Kvarnbofallet, där det erbjuds en 2 km lång vandring med inslag av musik och andra spännande överraskningar. Även i år ber vi er att stänga av mobiltelefonerna under vandringen. För allas trevnad vill vi också be er att ha en låg samtalsvolym.

Fri parkering vid Bycentrum (följ parkeringsvakternas instruktioner, de bär gula reflexvästar)

Servering i Hågasalen/Kulturoasen i bycentrum är öppen mellan 16-21. Foodtrucks finns vid bycentrum. Det är också vid torget/bycentrum de gemensamma vandringarna startar. Vill man inte delta i de gemensamma vandringarna kan man med fördel gå direkt till någon av våra 2 entréer (Hällens gård eller Kvarnbo) och besöka Bycentrum efter vandringen.

På scenen står unga artister från musiktävlingen IMAGINE och kvällen blir en kick-off för IMAGINE UPPLAND 2020.

Program:
16.00 Kulturoasens servering öppnar
16.30 Första gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
17.15-17.50 Livemusik (Imagine Uppland)
18.00 Andra gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
18.15 – 18.50 Livemusik (Imagine Uppland)
19.00 Eldshow på Torget (Uppsala Waldorfskola)
19.30 Tredje gemensamma vandringen (utgår från torget vid Hågaby centrum)
19.30-20.00 Livemusik (Imagine Uppland)
20.15 Eldshow på Torget (Uppsala Waldorfskola)

Arrangeras av Kulturhjältarna och Tantens Gröna Skafferi & Garderob. Lyktvandringen stöds av Musik i Uppland och Uppsalahem.

karta-bw