Länk till platsbokning via Tickster.se – Klicka här

Välkomna till en musikalisk festmåltid med Peter Lind and the Cabaret Band!
Allt det ni längtar efter finns på menyn: rykande het jazzmusik och rhythm’n’blues, svalkande eleganta schlagermelodier samt en och annan total överraskning. Vi i ensemblen kommer som vanligt att med en varsam blandning av skrönor, snack och vittnesbörd ur verkligheten leda er från den ena läckra smakbiten till den andra. Så slå er ned vid bordet och gör er redo att trivas med oss – det är serverat!

Varmt välkomna till en unik lunchkonsert på Kulturoasen.
OBS! Platsbokning! Eftersom vi har endast 75 platser och frivillig entré så måste man boka sin plats. Det gör ni på http://www.tickster.se. Observera att bokningsavgiften inte täcker den frivilliga entréavgiften. Den samlas in under konsertens gång via Swish, kreditkort eller kontant. Om ni inte vill använda Tickster så kan ni maila kent@kulturhjaltarna.se eller ring 0700544834 för platsbokning. Ni kan givetvis också chansa på att bara komma ut men då finns det alltså risk för att ni antingen förpassas in till matsalen eller inte kommer in alls.

Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. De bevis som kontrolleras är vaccinationsbevis. Andra former av covidbevis, som testbevis och tillfrisknandebevis, omfattas inte.
Krav på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år och för personer som på grund av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen covid-19. De personer som av medicinska skäl avråds från att vaccinera sig måste uppvisa ett läkarintyg för att intyga detta.

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

Evenemanget arrangeras av Kulturhjältarna och Kulturens Bildningsförbund med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.