Kent Wennman Rockabilly Kvartett
Gästartist: Linda Gail Lewis (The queen of Rock & Roll)

Snart är det julafton! Och handen på hjärtat, visst kan alla dessa sliskiga jullåtar framkalla obehag och kräkreflexer? Det vill vi råda bot på genom att låta julklassiker få helt nya kostymer där sväng, energi, humor förenas med ösig Rock & Roll, Blues, Rockabilly och Rhythm & Blues. Man ska helt enkelt bli så glad att alla helgdepressioner lyser med sin frånvaro och att man i ren eufori går och köper en elgitarr till sig själv i julklapp.

Och ännu gladare blir man av att Jerry Lee Lewis syster, Linda Gail Lewis gästar med hennes pumping piano.

En julkonsert som definitivt saknar all respekt för stämningsfullt julmys och istället rockar loss i julklassiker signerade Chuck Berry, Elvis, John Lennon m.fl.

Midnatt råder och Rudolf med den röda mulen möter Run Rudolph Run, Blue Christmas och Merry Christmas Baby i en dansant och energisk julkonsert som garanterat får alla att gå därifrån med ett leende på läpparna och spring i fötterna.

Bandet består av: Kent “Elvis” Wennman Ulf “The Mighty Shadow” Holmberg Stefan “Slapping Steve” Persson Per-Åke “Påken” Persson Nicke “Speedy” Widén.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr.