Efter 2019 års stora toksuccé önskar vi er alla åter igen varmt välkomna till en hel dag där Kulturoasen fylls med entreprenörer som vill entusiasmera, sprida kunskap och dela med sig av sina erfarenheter när det gäller fermentering! Det kan handla om alltifrån mjölksyrejäsning av grönsaker till bryggning och bakning. Tänk Kimchi, kumbucha, surkål, tempeh, surdegsbröd, öl, miso m.m. Försäljning, provsmakning och föreläsningar.

Kulturoasens servering är givetvis öppen för lunch och/eller fika.
Tantens Gröna Skafferi & Garderob är öppen hela dagen.

Vi kommer under de kommande veckorna presentera våra utställare.
Anmälda utställare just nu:
Stortallens Tempeh
Timo Garden
Bergslagens Grönsaksförädling
Vallgarns gårdsmejeri
FOBO
Humlegårdens Ekolager
Tantens Gröna Skafferi & Garderob
Food For Earthlings – food truck på torget

Arrangör: Timo Garden och Kulturhjältarna.

Fri entré!
De flesta workshops och föreläsningar är avgiftsbelagda och de kommer att presenteras under januari-februari månad. Håll utkik!

Köp biljetter till workshops och föreläsningar: tickster.se