Among Lynx

Datum

04 december, 2021
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Musiken andas blues, 70-tals hårdrock och poppig nutidsrock med riffig gitarr och ylande munspel. Med en klassisk blues-sättning bestående av slidegitarr, bas, munspel, sång och trummor blandar bandet gammalt med nytt. Among Lynx lämnar ingen oberörd med sina kraftfulla texter och sin musikaliska käftsmälls-attityd!

Eva-mi Ringqvist: sång
Moa Brandt: gitarr/kör
Elin ”Luffar Lo” Öberg: munspel/kör
Elin Tannerdal: bas
Johannes Sidenqvist: trummor

Foto: Sarah Thorén

Vi förstår att det finns en hel del oro kring smittspridning och covid-pass. På Kulturoasen helgarderar vi med både covidpass samt ett max antal publik på 90 pers, så att vi kan hålla gott avstånd mellan sällskapen. Så varmt välkomna till söndagens konsert.

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.