Awake LOVE Orchestra

Datum

21 november, 2015
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Sedan 2009 har Awake LOVE Orchestra, underhållit och berört sin publik med en fusion av världsmusik och moderna beat som skapar nya versioner av traditionella och moderna sånger. Musiken andas passion och kärlek i en blandning av fartfylld folkmusik och melankoliska östeuropeiska klanger. Awake LOVE Orchestra är en grupp som sällan lämnar någon oberörd.

Beautifully expressed … Wonderfully unique” – Three Weeks Magazine

Awake Love Orchestra är exceptionellt dynamiska, mångsidiga, karismatiska och i maskopi med varandra och den stora publiken som tog del av denna märkvärdiga show” – Franska tidningen La Depeche

http://awakeprojects.com/

ALO har som första svenska grupp någonsinblivit utvald till att delta i IPAY 2016 – International Performing Arts for Youth. IPAY är en utbudsfestival där internationella akter presenteras för Nordamerikanska bokare och producenter. Där bokas turnéer med spelningar för ungdomar över hela Nordamerika.

Som egendrivet, fristående scenkonstkompani behöver de hjälp att fysiskt ta sig till USA. De behöver allt stöd de kan få. Gå gärna in på deras crowd founding och skänk ett bidrag:

https://crowdfunding.justgiving.com/christopher-sivertsen

Eller kom till deras konsert på Kulturoasen och lägg en extra slant i insamlingsburken!

ALO har chansen att slå igenom i ett land med otroliga turnémöjligheter samt möjligheter till samarbete och kulturutbyte över landsgränser. Självklart vill vi att de ska få åka dit! 🙂

Frivillig entré

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.