Inställd-Beatleskväll med The DayTrippers

Datum

03 juli, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen

Inställd konsert pga regn

sker istället på hotell botanika kl 19.

———-

Konserten sker på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård
Frivillig entré! Samlas in under konsertens gång.

Uppsalagruppen The DayTrippers spelar enbart låtar av ett känt Liverpoolband – The Beatles. Inte som försök att plagiera, utan på sitt eget sätt, med mycket sångstämmor, energi och glädje. Repertoaren sträcker sig från de tidiga hitsen, över Revolver och Sergeant Pepper och fram till senare Beatles-låtar som Come Together, Something, Get Back och Let It Be. Samt också mindre kända låtpärlor.
Beatles musik tilltalar såväl yngre som äldre, och The DayTrippers är ett band i flera generationer. Initiativet kommer från basisten Jose Petri de Luna som tidigare hade ett framgångsrikt Beatles-coverband på spanska solkusten.
Under senaste året har The DayTrippers gjort avtryck på en rad spelställen – och satt fart på publikens dansfötter. Mottot för bandet är – som Ringo Starr brukar uttrycka det – Peace and Love.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.