Flyttas till Botanika – Elvis Week – Kent Wennman Band

Datum

22 augusti, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen
Skakiga regnprognoser inför kvällen har medfört att vi flyttar konserten till Hotell Botanikahttps://hotellbotanika.se/ 
Samma tid, kl 19.00, samma artister, samma program men ni slipper bli blöta.
Frivillig entré även här.
Varmt Välkomna!

Elvis Week Turnéavslutning .

Uppsalas främsta Elvis-ambassadör Kent Wennman byter i år ut sin mycket populära ”Elvis i Parksnäckan” och ger sig istället ut på turné med hela åtta konserter under en Elvis Week. Och vi är oerhört glada att ett av nedslagen sker på Café Gula Villan.
Ni som varit med tidigare på Kent Wennmans Elvishyllningar vet att han och hans formidabla musiker bjuder på en av landets mest passionerade Elvishyllningar. Här handlar det inte om lookalike eller soundalike utan om ren och skär kärlek till populärmusikhistoriens största legend.
Kent och bandet gör Elvis på sitt sätt och har under 20 års tid hållit hov i Uppsala med deras mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan”. Vi får höra sidor av Elvis musikaliska legacy som både överraskar och förvånar. Kent är också känd för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och till Café Gula Villan har han med sig sin extremt svängande och energiska Rockabilly Kvartett. Räkna med tryck!
Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Det kommer att svänga onödigt mycket!

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.