Flora and Fauna

Datum

28 juli, 2024
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen

”Flora and Fauna” är ett nytt folkfusion band med två harpor, sång, bas och trummor som spelar nyskriven musik av Justyna Krzyżanowska (SE) och Lucie Hendry (UK, DK), inspirerad av medeltida bestiarier. Kliv in i en värld där mystiska varelser väcks till liv i ett kalejdoskop av färger och drömska ljud: hör kungsfiskaren häcka vid den stormiga stranden, sjöjungfrur förföra sjömännen med sin sång, räven rulla runt i den röda jorden och mannen ropa inifrån valens mage.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.