Flyttas till Botanika! – Från Taube till Piazzolla

Datum

17 juli, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen
Skakiga regnprognoser inför kvällen har medfört att vi flyttar konserten till Hotell Botanika: https://hotellbotanika.se/ 
Samma tid, kl 19.00, samma artister, samma program men ni slipper bli blöta.
Frivillig entré även här.
Varmt Välkomna!

Belén Romano och Analía Rego är två musiker från Argentina med tangon i blodet. Deras repertoar “Från Taube till Piazzolla” speglar kärlek, passion och sorg som finns i tangomusiken. Allt som Taube blev förälskad i under sina år i Argentina.

Från sitt fattiga ursprung i hamnkvarteren vid Rio de la Platas delta till en strålande succé på Broadway under ett årtionde, vandrade tangon en lång väg som präglas av möte och tolerans mellan kulturer. I tangons dans, musik och poesi finns utrymme för alla. Där i ligger förklaringen till dess attraktionskraft.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.