Gil Felix – Brazilian in Music

Datum

19 mars, 2022
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Länk till platsbokning via Tickster.se – Klicka här
OBS! Endast 100 platser.

Brasiliansk Groove, direkt från Salvador de Bahía med Gil Felix

• Gil Felix är norra Europas främste uttolkare av brasiliansk populärmusik MPB med egna kompositioner och hits som sträcker sig från Bossanova till Reggae, med djupa influenser av Afropop.

• Gil Felix är en karismatisk underhållare som får små och stora dansgolv att koka. Han har bl a gjort bejublade framträdanden på
Stockholms Kulturfestival, Engelen, Katalin, Mälarpaviljongen, Klub Kabeza.

• Gil Felix uppträder i Sverige med eget band med musiker från tre kontinenter som skapar ett karaktäristiskt groove och oemotståndligt sväng.

Lyssna här:
https://www.youtube.com/c/GilFelixOfficial
https://open.spotify.com/artist/55PW8nyAzFgmD9L8ywL0ft?si=xDlfmERpQYqdAAUzucDWnQ

OBS! PLATSBOKNING
Varmt välkomna till en unik lunchkonsert på Kulturoasen.
OBS! Platsbokning! Eftersom vi har endast 100 platser och frivillig entré så måste man boka sin plats. Det gör ni på http://www.tickster.se. Observera att bokningsavgiften inte täcker den frivilliga entréavgiften. Den samlas in under konsertens gång via Swish, kreditkort eller kontant. Om ni inte vill använda Tickster så kan ni maila kent@kulturhjaltarna.se eller ring 0700544834 för platsbokning. Ni kan givetvis också chansa på att bara komma ut men då finns det alltså risk för att ni antingen förpassas in till matsalen eller inte kommer in alls.

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.