The Hebbe Sisters är Inställd – Kiralina Trio ersätter

Datum

12 februari, 2022
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Inställd Kiralina Trio Ersätter.

Länk till platsbokning via Tickster.se – Klicka här
OBS! Endast 75 platser.

Glädje, utstrålning och musikalitet. Det är ord som kännetecknar dessa tre sjungande, swingande, showande systrar från Värmland. Med en smittande energi framför de musik i egenskrivna, innovativa arrangemang som sällan lämnar publiken oberörd – oavsett om publiken sitter bänkade i konserthuset, myser i hembygdsgården eller dansar loss på företagsfesten.
Emelie, Josefine och Maria Hebbe turnerar regelbundet både i Sverige och utomlands och har stått på scenen tillsammans sedan mycket tidig ålder. Nyligen har man kunnat se dem leverera proffsiga framträdanden både i Allsång på Skansen, Bingolotto och SVTs Go’ kväll. De arbetar genreöverskridande och rör sig både inom jazz, pop, soul, klassiskt, visa och musikal. Gärna i kombination med dans eller andra estetiska uttryckssätt!

OBS! PLATSBOKNING
Varmt välkomna till en unik lunchkonsert på Kulturoasen.
OBS! Platsbokning! Eftersom vi har endast 75 platser och frivillig entré så måste man boka sin plats. Det gör ni på http://www.tickster.se. Observera att bokningsavgiften inte täcker den frivilliga entréavgiften. Den samlas in under konsertens gång via Swish, kreditkort eller kontant. Om ni inte vill använda Tickster så kan ni maila kent@kulturhjaltarna.se eller ring 0700544834 för platsbokning. Ni kan givetvis också chansa på att bara komma ut men då finns det alltså risk för att ni antingen förpassas in till matsalen eller inte kommer in alls.

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.