Julfika idag kl 14, tyvärr är lunchkonserten inställd pga sjukdom i bandet

Datum

11 december, 2021
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Tyvärr har flera i orkestern blivit sjuka och vi måste med kort varsel ställa in dagens julkonsert. Vi har letat efter ett alternativ men det har varit lite för kort varsel. Om inte nu någon under dagen hör av sig och vill framträda med lite julmusik. 🙂 Men eftersom mat och fika redan är på plats så är ni ändå varmt välkomna ut till Hågaby för en lunch eller fika i en lugn, rymlig och avslappnad miljö där det är lätt att hålla avstånd. Varmt Välkomna!

——

GRÅÅ är bandet som erbjuder ett musikaliskt utforskande i gränslandet mellan folkmusik, progg, rock och världsmusik. På denna konsert blir det visor och låtar med anknytning till julen blandat med andra låtar

Med stor uppfinningsrikedom och attityd bjuds det på en resa genom såväl musikens som livets landskap.

Medlemmarna i GRÅÅ är involverade i olika musikprojekt men GRÅÅ är fundamentet för den gemensamma upplevelsen.

I bandet finns spillror från 80-talets progg, 90-talets hårdrock och dansande virvlande folkmusik, blues och klassisk musik. 6 själar från olika delar av landet som sammanstrålat i Uppsala.

Vi förstår att det finns en hel del oro kring smittspridning och covid-pass. På Kulturoasen helgarderar vi med både covidpass samt ett max antal publik på 90 pers, så att vi kan hålla gott avstånd mellan sällskapen. Så varmt välkomna till söndagens konsert.

Servering
I serveringen erbjuds julsoppa med salladsbuffé, bröd och ost. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

 

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.