Kulturoasen 15 år – Väsen & Ale Möller

Datum

07 oktober, 2023
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

OBS! Lördagsspelning!

Kulturoasen firar hela helgen. I 15 års tid har publiken vallfärdat till våra lunchkonserter. Och denna helg blir det musik både lördag och söndag. Väsen & Ale Möller tillhör Kulturoasens mest populära artister och behöver ingen närmare presentation, men här kommer det en ändå.

Multiinstrumentalisten Ale Möller möter Väsen, Olov Johansson och Mikael Marin i en repertoar av nykomponerad musik och traditionella låtar. Det blir en mycket lekfull och spelglad konsert där genregränser upphör och musikanteriet står i centrum. I mer än 30 år har dessa musiker som få andra spridit svensk folkmusik såväl runt om i världen som i Sverige. Väsen för sig och Ale för sig. Nu gör de gemensam sak och skapar musikalisk glädje tillsammans. Ale var gäst hos Väsen på en utsåld Reginateater i Uppsala i april 2022 men vi enades snabbt om att vi måste spela mera tillsammans. Nu ska vi göra det! Och vad passar bättre än firandet av en av landets mysigaste spelplatser!

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.