Flyttas till Hotell Botanika – Lena Jonsson Trio

Datum

07 augusti, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen
Skakiga regnprognoser inför kvällen har medfört att vi flyttar konserten till Hotell Botanikahttps://hotellbotanika.se/ 
Samma tid, kl 19.00, samma artister, samma program men ni slipper bli blöta.
Frivillig entré även här.
Varmt Välkomna!

Hälsingespelmannen Lena Jonsson svingar stråken som ett trollspö och ses som en av de mest tongivande fiolspelare i den nya generationens folkmusiker i Sverige idag.
Hon är en folkmusikvirtuos som orädd, nyfiket och okomplicerat rör sig mellan olika musikstilar.
Förra året vann Lena Jonsson trio både en Grammis och Manifestipriset för sitt album Stories from the Outside. Lena Jonsson, fiol, Kristofer Sundström, bas och Erik Ronström, gitarr rör sig sömlöst och elegant mellan olika musikstilar och du får uppleva en musikalisk upplevelse med inlevelse, utstrålning, briljans och folkmusik i världsklass.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.