Log Lady – A Tribute to Carole King

Datum

05 augusti, 2024
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen

Log Lady dyker ner i Carole Kings otroliga repertoar och kommer upp med ett flertal av hennes största hits och berättelser och anekdoter från hennes fantastiska liv och karriär! Med oförglömliga hits som you’ve got a friend, a natural woman och the Locomotion med flera är det med stor vördnad och respekt som Log Lady tar sin an denna musikhistoriska ikon.

Log Lady är en duo från Göteborg som består av Lina Melander, sångerska och artist som precis spelat i Show Show av och med Jacke Sjödin, samt den mångfacetterade pianisten Madelene Birgenius som är flitigt anlitad inom pop/soul och gospel.

Sagt om Log Lady:
“Log Lady besitter förmågan att ta publiken med storm, genom att med auktoritet framföra en repertoar med osviklig tyngd, oavsett om det handlar soulig musik med kvinnliga förtecken, eller specialprogram i form av tribute till favoriten Carole King.”
– Mats Hallberg, Kulturbloggen.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.