O Helga Natt med Raymond Björling

Datum

03 december, 2023
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

En varm Julkonsert i gammal stil med Raymond Björling, som sjunger så damerna svimmar! Raymond Björling är sonson till den störste Tenoren vi haft i Sverige, nämligen Jussi Björling. En svår uppgift att mantla Jussi, men Raymond gör det med bravur. Det är enkelt och avskalat, men med en mycket varm känsla framförs.

Traditionella låtar såsom; Amazing grace, Jul Jul strålande Jul, We wish you a Merry christmas, Ser du stjärnan i det blå och självklart Ohelga natt. Raymond Björling släppte en CD för några år sedan i samma tema, CDn finns till försäljning på plats.

Medverkar gör även:
Peter Klaxman på piano.
Micke Finell på tenorsaxofon.

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.