The Return of Sam

Datum

26 mars, 2022
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Länk till platsbokning via Tickster.se – Klicka här
OBS! Endast 100 platser.

Play It Again, Sam gräver djupare i filmvärldens låtskatt

Anna-Karin “ako” Nytell Oldeberg, Grosse Grotherus, Björn Sjödin, Erik Lidholm, Paul Kessel och John Fiske.

Play it-gänget från följer upp succéerna Play It Again, Sam och Not Again Sam och presenterar en ny härlig och efterlängtad show på Kulturoasen. Allt serveras med en stor portion humor och är precis vad man behöver för att hämta sig efter de dystra covidtiderna vi alla har genomlidit

”Charmigt och underhållande” ”Stor komik” ”ako briljerar”
UNT

Text och regi: John Fiske
Produktion: Kesselofski & Fiske

OBS! PLATSBOKNING
Varmt välkomna till en unik lunchkonsert på Kulturoasen.
OBS! Platsbokning! Eftersom vi har endast 100 platser och frivillig entré så måste man boka sin plats. Det gör ni på http://www.tickster.se. Observera att bokningsavgiften inte täcker den frivilliga entréavgiften. Den samlas in under konsertens gång via Swish, kreditkort eller kontant. Om ni inte vill använda Tickster så kan ni maila kent@kulturhjaltarna.se eller ring 0700544834 för platsbokning. Ni kan givetvis också chansa på att bara komma ut men då finns det alltså risk för att ni antingen förpassas in till matsalen eller inte kommer in alls.

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

 

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.