Soul Picnic

Datum

21 augusti, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen

Konserten sker på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård
Frivillig entré! Samlas in under konsertens gång.

Soul Picnic är ett Uppsalaband som spelar energisk och känslosam soulmusik från 60-talet i klassisk Stax och Motown-anda. Artister som Otis Redding, Aretha Franklin, Etta James och Smokey Robinson är givetvis naturliga inslag. Bandet består av Åsa Grinndal – Sång, Åsa Hillbom – Sång, Fredrik Jansson – Gitarr, Erik Lindblad – Bas, Mikael Rogberg – Trummor, Tomas Olofsson – Klaviatur, Jan Hillbom – Saxofon, Staffan Sundberg – Saxofon och Anders Thunell – Trumpet.
Facebook.

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.