Susanne Alfvengren

Datum

05 februari, 2023
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Susanne Alfvengren släppte sitt debutalbum ”Magneter” 1984, och där fanns bland annat låten ”När vi rör varann”. Belöningen blev 160.000 sålda plattor och en platinaskiva. Sedan avlöste den ena hiten efter den andra varandra. Vem minns inte ”Ögon man inte glömmer”, ”Som stormen river öppet hav” och ”Ängar av guld” för att nämna några. Äntligen kommer hon till Kulturoasen!

Susanne sjunger om det lilla och det stora, livet och kärleken, om himlen och om jorden – och allt däremellan! 2009 firade Susanne Alfvengren 25 år som skivartist och medverkade i Melodifestivalen med låten ”Du är älskad där du går”. I samband med detta släpptes en samlingsskiva med några nyskrivna låtar som bonus.

ARRANGÖR: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun
Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.
Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.