The DayTrippers – Beatleshyllning

Datum

24 september, 2023
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Uppsalagruppen The DayTrippers spelar enbart låtar av ett känt Liverpoolband – The Beatles. Inte som försök att plagiera, utan på sitt eget sätt, med mycket sångstämmor, energi och glädje. Repertoaren sträcker sig från de tidiga hitsen, över Revolver och Sergeant Pepper och fram till senare Beatles-låtar som Come Together, Something, Get Back och Let It Be. Samt också mindre kända låtpärlor.
Beatles musik tilltalar såväl yngre som äldre, och The DayTrippers är ett band i flera generationer. Initiativet kommer från basisten Jose Petri de Luna som tidigare hade ett framgångsrikt Beatles-coverband på spanska solkusten.
Under senaste året har The DayTrippers gjort avtryck på en rad spelställen – och satt fart på publikens dansfötter. Mottot för bandet är – som Ringo Starr brukar uttrycka det – Peace and Love. 

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 50-200 kr.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.