Tina Ahlin

Datum

16 april, 2016
Kl. 14:00

Spelplats

Kulturoasen

Tina Ahlin – känd från tv-program som ”Så ska det låta”, ”Tinas Trädgård”, ”Go kväll” m fl som programledare, musikant, sångerska och författare. En artist ut i alla fingrar som sjunger och spelar en mängd olika instrument som piano, dragspel, gitarr och munspel.

Nu kommer hon till Kulturoasen med både musik och sin nya bok: OM SOMMAREN SKÖNA!

Boken är till bredden och på höjden fylld med trädgård, örter, snapsar, eget vin, recept från skärgård och fäbod, många gamla recept. Och inte minst eller allra mest, miljövänligheten finns såklart med tillsammans med underskön poesi och musik från våra allra finaste poeter!

Med sig har hon också Jonatan Stenson på gitarr och sång, och tillsammans bjuder de på musik av Allan Edvall, Ferlin/Söderlund, Cornelis, Dan Andersson m.fl., men också egna kompositoner. Jonatan Stenson har ni kanske tidigare mött tillsammans med artister som Mikael Rickfors och Roffe Wikström, eller via hans egna soloskivor. Han har även varit kapellmästare på Uppsala Stadsteater.

Frivillig entré

Tinas hemsida

TinaJonte

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.