Uppsala Vegofest

Datum

22 april, 2016
Kl. -

Spelplats

Kulturoasen

Vi blev så taggade av förra årets succé att vi nu kommer att köra igen. Den massiva positiva respons vi fick under förra vegofesten värmer än i våra hjärtan. Under en hel helg uppmärksammar Uppsala vegofest miljö, hälsa, djurrätt och matglädje. Festen genomsyras av kärlek, lust och inkluderande. Om du är vegetarian/vegan, blandkostätare eller inbiten köttätare spelar ingen som helst roll! ALLA är välkomna!

Här kan du möta spännande människor och företag i vår mässhall, lyssna på livemusik, gå på föreläsningar/workshops och/eller bara njuta vår vegobuffé.

Vi är inte ute efter att döma eller skuldbelägga. Snarare är vi måna om att väcka eller stilla besökarens nyfikenhet, visa på att det är inte så dramatiskt, konstigt eller fanatiskt. Givetvis är Uppsala Vegofest religiöst och partipolitiskt obundet!

Lördag: 11-17
Söndag: 11-16

Biljetter och mer info: www.vegofest.se

Förboka buffébiljetter i tid!

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.