Uppsala Youth Music Festival – Kulturoasen Sommarscen

Datum

14 augusti, 2022
Kl. 12:46

Spelplats

Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan

UPPSALA YOUTH MUSIC FESTIVAL – 15 AUG
GULA VILLAN, UPPSALA STADSTRÄDGARD, 15 AUGUSTI KL 13-21
MASSOR AV ARTISTER! MASSOR AV MUSIK! FRI ENTRÉ!

Läs allt om festivalen på Kulturhjältarnas hemsida – klicka här!

Uppsala Youth Music Festival är mötesplatsen för Uppsala Kommuns unga musiker och artister mellan 13 och 25 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om ni sjunger ensamma, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Alla är lika välkomna oavsett om ni har en del rutin eller bara vill prova på att stå på scen.

Uppsala Youth Music Festival är platsen ni träffar andra musiker och får spela med det bästa tänkbara ljudet. Ni får feedback från en professionell feedback-kommité (ej tävling) och har möjlighet att knyta nya kontakter med andra musiker och verksamma i Uppsalas musikliv.
Uppsala Youth Music Festival syftar till att främja ungas musikintresse och personliga utveckling. Självklart motverkar denna plattform och mötesplats rasism, sexism och fördomar. Festivalen vill vara delaktiga till att skapa en värld som arbetar mer för att riva murar än för att bygga dem. Vi tror att musik är ett språk som alla förstår och kan genom att använda det verktyget få olika människor att mötas, samarbeta, bli vänner.

Arrangeras av Kulturhjältarna

ANMÄL ER TILL FESTIVALEN NU!
Det är fri entré för publiken, men gage, mat och dryck utgår till alla medverkande. Anmäl ert intresse att medverka genom att maila till: kent@kulturhjaltarna.se

Vi kan inte erbjuda plats till alla utan kommer att lägga upp ett program som bjuder på genrebredd och som speglar Uppsalas unga musikliv.

Festivalen stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun och Kulturrådet. Festivalen stöds också av Musik i Uppland som ser festivalen som ett utmärkt exempel på en återstart för ungdomarnas musikliv och ligger helt i linje med deras arbete. Huvudvärd är Länsförsäkringar Uppsala.

När du känner dig hemma sprider det sig till andra runt omkring. Till din gata, till ditt kvarter, till hela vårt län. Därför återinvesterar vi i projekt som får fler att må bra och hitta sitt sammanhang. Som Uppsala Youth Festival. Du som kund är med och bidrar till att fler kommer till sin rätt. Vi vet att små saker kan göra stor skillnad och ju fler som kommer till sin rätt, desto mer växer vi tillsammans.

Länsförsäkringar Uppsala – tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.