Vivian Pérez & Luz D ́ Habana

Datum

26 juni, 2023
Kl. 19:00

Spelplats

Kulturoasen Sommarscen

Konserten sker på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård
Frivillig entré! Samlas in under konsertens gång.

Luz D’Habana är ett band som leds av Vivian Pérez León, en kubansk pianist och kompositör bosatt i Stockholm. Bandet besår av svenska och latinska musiker bosatta i Sverige, som har gått med för att smälta samman kubansk musik med bebop, blues, soul, smooth jazz, latinjazz, pop, bossa nova, reggae, pop, funk, etc. Det blir latinjazz, brasilianska rytmer, afro-kubansk, flamenco och de olika rötterna av kubansk musik som son, nengón, cha cha, danzon, bolero bland andra.
Kom låt oss dansa!

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

Kulturoasens konserter arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala. Stöds av Kulturnämnden Uppsala Kommun. Stort tack till Tantens Gröna Skafferi, Uppsalahem, Lindvalls Kaffe.